تحولات منطقه

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در مراسم بزرگداشت شهید مدرس با بیان این که تجلیل از شهید مدرس، تجلیل از خوبی ها و ارزش ها است، گفت: تفکر و اندیشه‌های شهید مدرس چراغ راه است لذا تبیین تفکر و اندیشه‌های این شخصیت مجاهد از ضروریات جامعه امروزی است.

نشر اندیشه های مدرس یک تکلیف است
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش آستان نیوز، همزمان با دهم آذر ماه سالروز هشتاد و ششمین سالگرد شهادت آیت الله سید حسن مدرس (ره) مراسم بزگداشت یاد و خاطره این شهید مجاهد با حضور خانواده‌های شهدا، اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان کشوری و استانی در جوار زیارتگاه این شهید گرانقدر برگزار شد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران در این مراسم اظهار کرد: آیت الله سید حسن مدرس یک عالم خدمتگزار بود بنابراین تبیین تفکر و اندیشه‌های این شخصیت مجاهد نیاز جامعه است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی با اشاره به فداکاری شهید مدرس برای عزت و عظمت ایران، گفت: اگر امروز بعد از هشتاد و شش سال از شهادت این عالم ربانی اینگونه مراسمی در تجلیل و زنده نگه داشتن این شهید برگزار می‌شود، به خاطر تفکر و اندیشه‌نابی است که همواره در تمامی عرصه‌ها چراغ راه جامعه است.

وی با بیان اینکه تجلیل از خدمتگزاران و علما عبادت است، خاطرنشان کرد: ایثار، مقاومت، شهامت، شجاعت، فقه و مقام فقاهت از ویژگی‌های شاخص شهید مدرس است و در حقیقت این شهید گرانقدر مجموعه‌ای از ارزش‌ها را جمع کرده است و تجلیل از مدرس به معنای تجلیل از خوبی‌ها و ارزش‌ها است.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت نشر و تبیین کتاب‌ها و مقالات مربوط به تفکر و اندیشه شهید مدرس در جامعه افزود: آیت‌الله مدرس برای عزت و عظمت ملت فداکاری های زیادی کرد که نشر تفکر و اندیشه این شهید مجاهد یک تکلیف برای همه ماست.

حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه برگزاری این گونه مراسم‌های تجلیل پاسداری از خون شهیدان، زنده کردن راه شهدا و تقویت بنیان‌های اعتقادی شهیدان است، تصریح کرد: شهدا رسالت الهی، دینی، انسانی و اجتماعی خود را به خوبی انجام دادند بنابراین امروز ماباید با الگو گیری از آنان در راستای حفظ راه شهدا در جهاد تبیین حضور داشته باشیم.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران با بیان اینکه عمل به سیره شهدا و ادامه راه آنان از مهمترین وظایف ماست، گفت: جاده زندگی یک سویه نیست که یک عده خون و جان بدهند و عده‌ای دیگر فقط نظاره گر باشند و زمانی که بستر توسط خون شهدا فراهم شد به مال و منال، مقام و مرتبه دست پیدا کنند.

حجت الاسلام تقوی ادامه داد: وصیت نامه، راه و رسم زندگی و فداکاری شهدا باید همچنان در میان مردم نهادینه داده شود و بستر برای گره زدن اذهان و اندیشه‌ها با فداکاری های شهدا فراهم باشد چرا که در راه حفظ ارزش‌های دینی باید با ایثار جان و خون و رساندن پیام شهدا به نسل جوان تلاش کنیم.

نشر اندیشه های مدرس یک تکلیف است

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه راه مدرس در واقع میراث فرهنگی ماست که باید آن را حفظ کنیم، ابراز کرد: ما در برابر نسل آینده مسئول هستیم، چرا که باید برای شناساندن مدرس ها به نسل جدید و جوانان تلاش کنیم و در این مسیر اساتید و معلمان در مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه موظف هستند برای شناساندن و معرفی مدرس‌ها و امام راحل گام بردارند.

وی حضور در محافل بزرگداشت و تحلیل را معرفی و تبیین میراث فرهنگی ملت دانست و گفت: ما صاحب میراث فرهنگی غنی، تمدن و معارف عمیق اسلامی هستیم که باید از این میراث گرانبها پاسداری کنیم.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران با اشاره به اینکه اگر امروز عاشورا و اربعین ماندگار شده از برکت جهاد تبیین حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) است که اجازه نداد پرونده عاشورا بسته وخون امام حسین(ع) و یارانشان پایمال شود، اظهار کرد: اگر عاشورا امروز یک جریانی است که جریان‌های بسیاری را به دنبال دارد و اربعین زمینه ساز شور آفرینی‌های است به برکت جهاد تبیینی است که بعد از ظهر عاشورا اسرا برعهده گرفتند بنابراین در مسیر حفظ ارزش‌ها یا باید حسینی بود و در میدان جنگید یا زینبی بود و در عرصه جهاد تبیین نقش آفرینی کرد در غیر این صورت یزیدی خواهیم شد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: جوانان ما نیاز به الگو دارند و ما از این شخصیت ها و نیروهای برجسته در کشور کم نداریم، گفت: مدرس‌ها الگوهایی هستند که می‌توان آنها را به عنوان الگوهای برتر به جوانان معرفی کرد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: امروز غربی‌ها، آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و اشغالگران کودک کش باید بدانند، که جنگ آنان قرار گرفتن دو تفکر فرهنگ استکبار و فرهنگ اسلامی است و تربیت شدگان مکتب امام نیز در مقابل ایستاده است.

حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه شهید مدرس محصول مکتب تربیتی آیت الله سید حسن شیرازی است و مقامی که شهید مدرس به دست آورده به خاطر اخلاصش بوده است، اظهار کرد: مراکز تربیتی می‌تواند انسان‌ها را تربیت کند، لذا آموزش و پرورش به عنوان یک اصل با همراهی و کمک همه نهادها باید تلاش کند تا از مدارس شخصیت‌های بزرگی تحویل نظام و جامعه داده شود.

مدرس(ره) شهید مبارزه با استکبار، ظلم و طاغوت بود

در این مراسم حجت الاسلام مهدی احمدی، مدیرعامل موسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید مدرس (ره) گفت: شخصیت شهید مدرس، شخصیتی است که تداعی کننده مبارزه با استکبار و انگلیس است.

نشر اندیشه های مدرس یک تکلیف است

وی با بیان اینکه زیارتگاه شهید مدرس توسط آستان قدس رضوی بازسازی و به ملجا و پناهگاه عموم مردم قرار گرفته است، اظهار کرد: به برکت وجود مدفن شهید مدرس باید این مجموعه به پایگاه نشر معارف مبارزه با استکبار باشد.

حجت الاسلام مهدی احمدی ادامه داد: آیت‌الله سیدحسن مدرس(ره) شهید مبارزه با استکبار، ظلم و طاغوت بود، لذا باید برنامه‌ها و فعالیت‌های این زیارتگاه به سمت و سویی برود که این مجموعه محور و مهمترین پایگاه نشر این معارف قرار بگیرد.

مدیرعامل موسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید مدرس (ره) با اشاره به اینکه امروزه این زیارتگاه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: در ایام مختلف سال و در مناسبت‌های مختلف ویژه برنامه های متنوعی برگزار می شود که مورد استقبال چشمگیر اقشار مختلف مردم قرار می‌گیرد.

تفکر شهید مدرس در گفتمان انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است

در ادامه شریعتمداری فرماندار کاشمر اظهار کرد: امروز اندیشه و تفکر شهید مدرس در گفتمان انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است.

وی ادامه داد: این اندیشه‌ها امروز شکل گیری جبهه مقاومت در برابر محور شرارت و زور گویی مستکبران جهان را رقم زده است و امروز به برکت اندیشه علما و فقهای تراز اول شیعی همچون شهید مدرس، شیخ فضل الله نوری، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری  ملت‌های مسلمان و آزادی خواه پس از قرن‌ها در مقابل استبداد داخلی و استعمار خارجی قدعلم کرده اند.

نشر اندیشه های مدرس یک تکلیف است

شریعتمداری با اشاره به اینکه تلاش‌های شهید مدرس تنها به استکبار ستیزی و استبداد ستیزی خلاصه نمی‌شود، اظهار کرد:  شهید مدرس در پنج دوره عضویت خود در مجلس یکی از اثر گذارترین نمایندگان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی کشور بود.

وی با بیان اینکه شهید مدرس حیات هر مملکت را به پیشرفت اقتصادی آن و توسعه کشور را منوط به ایجاد زیر ساخت‌هایی همچون راه آهن، فرودگاه، تولید هواپیما و مدرسه برای تربیت خلبانان می‌دانست، افزود: این عالم فرهیحته در آن مقطع تاریخ توجه جدی به تاسیس کارخانجات و رونق تولید از طریق جذب سرمایه های مردم و حتی توصیه به معافیت مالیاتی برای حمایت دولت از سرمایه گذاری توسط مردم را داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.